طرز تهیه کیک شکلاتی خیس
فهرست مطالب

طرز تهیه کیک شکلاتی

آیا به شکلات و شیرینی علاقه دارید ؟ ما در این مقاله طرز تهیه بهترین و خوش طعم ترین نوع کیک را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید با آسانترین روش ممکن کیک خوشمزه شکلاتی خانگی میل کنید.

در ادامه مطلب با طرز تهیه کیک شکلاتی آشنا میشوید.

برای مشاهده مقاله فوت و فن شیرینی دانمارکی کلیک کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

کیک خیس شکلاتی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید . با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خانگی آشنا می شوید.

برای مشاهده مقاله طرز تهیه پای سیب و دارچین کلیک کنید .

مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی

آرد * ۱٫۵ لیوان * ماست * نصف لیوان سرخالی
تخم مرغ * ۲ عدد
شکر * ۱ لیوان سرخالی
شیر گرم * ⅔ لیوان
روغن مایع * ½ لیوان
پودر کاکائو * ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر * ۱ قاشق مرباخوری
وانیل * ½ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی

شیر ۱ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

شکر ۱/۴ پیمانه

شکلات ۵۰ گرم

پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مرحله اول: روشن کردن فر

فر را  روشن  کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا  فر کاملا گرم شود سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنیدتا هواگیری آرد انجام شود . سپس تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا خوب کرمی و حجیم شود بعد در ادامه شیر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.

برای مشاهده مقاله طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص  به سایت آریا تهران مراجعه کنید .

مرحله سوم: پخت کیک خیس 

برای پخت کیک خیس مخلوط آرد را با لیسک هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و در قالبی بریزید . و در فر که از قبل به مدت 15 دقیقه در درجه 180 گرم کردید ، بگذارید تا کیک بپزد .

مرحله چهارم: تهیه سس شکلاتی مخصوص

زمانی که کیک پخته شد بگذارید تا خنک شود در این مرحله نوبت تهیه سس شکلاتی مخصوص می رسد . همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل شود و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.

نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک خیس شکلاتی

فر حتما از قبل گرم شده باشد.

قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.

بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.

تعداد حفره ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.

برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه استفاده کنید.

از شکلات با درصد دلخواه استفاده کنید.

سوالات متداول

مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی

شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
شکلات ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مرحله اول: روشن کردن فر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین ها

جستجوی مطالب

دسته ها

شبکه های اجتماعی